2013. április 29., hétfő

Féleség

Olyanféle ember vagyok, aki nem szereti a panaszkodást. Az általában nem visz előre és én a megoldásokat szeretem. Úgyhogy amikor panaszkodnék - mert nyilván körülöttem sem fenékig tejföl a lét -, akkor inkább elvonulok, csöndben maradok. Elég olyankor magamnak a saját negatív hangulatomat elviselni, nem kívánok még másokat is lehúzni. Emiatt is voltam kicsit csöndben az elmúlt időszakban, valahogy nem jutottak eszembe jó témák. Jó, közben azért haladtam néhány dologgal, de leginkább küzdöttem a gyerekek és a saját magam náthájával, a munkakeresés izgalmaival, a töprengéssel, hogy mitévők legyünk a Leányzó műtétgyanús orrmandulájával, és még sok egyéb apró dologból gyártottam magamnak problémákat. (Ha valakinek segítségül szolgálhat az, hogy nem egyedül van az apró-cseprő gondokkal, akkor szívesen leírom neki megnyugtatásul - de itt továbbra sem akarom az óvatlan látogató nyakába akasztani a kis tarisznyámat.) Igyekszem összeszedni magam és mutatni egy kis köteményt-horgolmányt, nemes programról élménybeszámolót adni és a sorozatokat is folytatni. Szép tavaszt mindenkinek! A képen a kis patiszonkáim indultak el az Élet rögös országútján. :-)

7 megjegyzés:

  1. Édesek a patiszonok, mindig irigyeltem azokat akik értettek ehhez. Panaszkodni én sem szeretek mert ha kikívánkozik, akkor baromi nagy hiszti lesz belőle és úgy nem igazán szeretem magam, dehát ez van, néha ilyen napok is kellenek, a legjobb, ha az ember megpróbálja elfogadni ezeket, úgy könnyebben és gyorsabban is telnek :)) Legalábbis nekem ez a taktika vált be.
    És a nőknek amúgy is mindig kattog az agyuk valamin, esténként annyira tele van a fejem, hogy csak úgy cikáznak a gondolataim, néha még nyugodtan alukálni sem tudok tőlük. Sokat segít amúgy, ha kidumcsizod magadból vagy leírod őket, mert akkor elveszítik minden létjogosultságukat és végül de nem utolsósorban az alkotás kész gyógyír a léleknek :)) Örülök na, hogy pozitívulsz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, van egy csomó lehetőség, hogy mit tegyen az ember lánya, amikor elönti saját magát. :-) És amikor ráadásul tudod is, hogy mivel mászhatnál ki a magad ásta gödörből, és mégsem teszed, hanem ülsz az alján és jól sajnálod magad... nnna, az ilyen napok csak arra jók, hogy a többin örülni tudjunk, hogy jó hangulatunk is tud lenni. :-)

      Törlés
  2. Díjat hoztam!

    http://bergamott.blogspot.hu/2013/04/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  3. Szépek a kis palántáid!Olyan jó érzés a sajátunkból enni,főzni.

    VálaszTörlés