2013. március 22., péntek

Maluka

Amilyen nehezen indultam ezzel a kendővel, olyan jól pörgött a vége. Nagyon megszerettem. Már csak blokkolni kell (meg kitalálni, hogy hol is csináljam ezt, ha nem akarom, hogy a gyerkőcök sündisznósat játszanak a gombostűkkel) és készen is van. Ajándékba szántam és még néhány színben el is kéne készíteni további ajándékozásokra. Hm-hm, csakhogy más terveim is vannak... Kevés ez a napi 24 óra. Mondtam már? :-)

3 megjegyzés:

  1. Jaj annyira szép Betti! A Dane kendős csoportban nem vagy benne véletlen? Az is kész izgalom volt és mutatós is egyben :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen!
    Én egy "kicsit" később kezdtem el a kendőkötést, úgyhogy a mie-vel is még nemrégen készültem el. Tegnap csatlakoztam a Dane-hoz, aztán talán a következővel már felzárkózom a csoporthoz.
    Nagy élmény! Mindig azt hittem, hogy tudok kötni. :-))) Aztán bőven kiderül, hogy vannak fehér területek. :-)
    Láttam a tiédet is - gyönyörű! Nagyon finom színt választottál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy köszi, ó igen a kötés, én is azt hittem, hogy simákból és fordítottakból áll csak a világ, a Dane nekem is az első igazi kendőm, előtte csak próbálgattam a csipkemintákat, hogy egyáltalán kiderüljön meg tudom-e kötni :) Nagy kihívás volt, de ez a szép benne :) Akkor ott is tudunk majd eszmecserélni, örülök, hogy csatlakoztál!

      Törlés