2012. január 11., szerda

Elsők között legelső

Oly sok elhatározás és egy megkezdett kísérlet után most egy naaaaagy nekirugaszkodás, hogy visszavonhatatlanul elindulok a blogolás útján.
Motiváció:
- Nagyon sok blogot olvasgattam már, amik teljesen elbizonytalanítottak, hogy vajon jól csinálom-e a hétköznapjainkat, merthogy nem tűnök olyan tökéletes anyukának, mint az éppen olvasott blogoló, akiknél minden csillog és villog, illatozik és rendben van, sőt... még a gyerek/ek is tökéletesek.
- Nagyon sok blogot olvasgatok, ahol szerintem imádnivaló, a maguk hétköznapiságában tökéletesnek tűnő anyukák vallanak mindennapjaikról, nehézségeikről, ötleteikről. Ez utóbbit annyit kaptam már tőlük, hogy ezt nem hagyhatom viszonzás nélkül.
- Talán egy választ kereső (leendő) anyuka idetalál és megbizonyosodhat, hogy mások sem tökéletesek, mégis köszönik szépen, jól érzik magukat.
- És végül: lassan már belejövök a férj és két gyerek melletti mindennapokba, új fejlődési lehetőségek után kutatok. Talán így kicsit több leszek és talán adhatok valamit azoknak, akik idetévednek.

Isten hozott!
Betti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése