2012. július 15., vasárnap

Shopping

Soha nem szerettem a fenti tevékenységet. Mindig sajnáltam rá az időt, a pénzt. Célirányosan szeretek vásárolni: legtöbbször tudom, hogy mire van szükségem, megkeresem a legelső eladót és rábombázom a jelzőimet, hogy melyik terméket is keresem.Ez alól csak a könyvesboltok, méter- és rövidáru boltok a kivételek. Ott elég sokáig el tudok nézelődni. :-)

Talán egy éve is van már, hogy legutóbb voltam a bótban, ahol a legkisebb is számít. Őket meg különösen nem szeretem, mert koszosabb áruházakat nehezen találni.
Ma elmentünk és eldöntöttem: megint kihagyok legalább egy évet!
Nagyon nem nekem való a nyüzsgés - holott nem is voltak sokan.
A zene - ha nem lenne elég a nyüzsgés zaja, akkor valami aktuális slágerrel borzoljuk a kedves vevő idegeit.
A sok akciós hülyének nézés - minden akciós, amit el akarnak adni. Az akció szóra még az is felkapja a fejét, akinek esze ágában nem volt a vásárlás.

Szerencsés vagyok viszont, mert a kedves Férjem szeret vásárolni! Eddig néha piszkáltam, mert a bevásárló lista mellé még mindig beugrott a kocsiba valami neki tetsző, neki finom dolog is - de szigorúan csak az akciós sorból! :-)))
Hát... azért is szerencsés vagyok, hogy ilyen fegyelmezett: nagyon sok akciónak ellen tud állni, mert rengeteg van belőlük.

Úgyhogy meghagyom neki a vásárlást. Én pedig maradok a könyves- és a madzagos boltok mellett! :-)

3 megjegyzés:

 1. :))) abszolúte egyetértek... ja, én (sajnos?) a gyöngyösboltokban is elidőzöm azért...

  VálaszTörlés
 2. Éppen az újonnan átadott "legkisebb" ruhás részén ütköztem molylepkékbe... El is csodálkoztam!

  VálaszTörlés
 3. A gyöngyös részleget a Leányzó szereti. Mindig választ valami kis csillogást. :-)

  Áááá, a nagy kék áruházban nem szabad csodálkozni semmin se! Csak nem szabad ott csomagolatlan felvágottat sem venni, pláne sült csirkét vagy pizzaszeletet!

  VálaszTörlés