2012. november 20., kedd

Staféta

A Staféta újra visszakerült hozzám. Igen, nem újra megnyertem, hanem visszanyertem. :-) Miától.
Sajnálatos módon én voltam az egyetlen jelentkező, úgyhogy nem volt nehéz megnyernem. Viszont nagyon restellem, hogy csak készültem-készültem majd elfelejtettem kiírni itt is a játékot, talán lett volna más esélyes is.
Nnna, mindegy, ezen már kár szomorkodnom - maximum le kell vonnom a tanulságot, hogy a blogolásnál is érvényes, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.

Szóval: nálam a staféta, amit majd továbbadok, ha elkészül az ajándékom.
Addig viszont nézzük, hogy mit nyertem:



A japán babától el vagyok ájulva! A játék kiírásánál lévő fotón sokkal kisebbnek tűnt, de ez hatalmas! Nagy öröm lesz a gyerekeknek.

A gyöngyfűzés meg nekem, most úgyis gyengéim a gyöngyök. Nagyon szép - a fotón sajnos nem sikerült visszaadnom a csillogását.


A kis üvegcsék pedig szintén a japán vonalat képviselik. (Vagy bocs, ha a sárkány egyértelműen kínai motívum. Elnézést kérek mindenkitől, aki ilyen inget visel, de nekem ez a japán-kínai kérdés olyan távolinak tűnik. :-))) Ferde-ferde.)




A kis üvegcsék pedig szintén a japán vonalat képviselik. (Vagy bocs, ha a sárkány egyértelműen kínai motívum. Elnézést kérek mindenkitől, aki ilyen inget visel, de nekem ez a japán-kínai kérdés olyan távolinak tűnik. :-))) Ferde-ferde.)

Mia, köszönöm szépen!

És hamarosan jövök újra.

3 megjegyzés:

  1. Tetszett ez a "Ferde-ferde..." Látom, nagyon elmentél a kézimunka felé... Jó is az! Van az új Tesco-ban, amit Te nem szeretsz egy függönybolt. Én szoktam onnan maradékokat kapni a Lányoméknak ingyen természetesen, s Ők pedig eszméletlen dolgokat készítenek belőle! Igaz, Képzőművészeti Egyetem... Ellenben végtelenül kedves a hölgy! Csak egy tipp volt!

    VálaszTörlés
  2. A tippet köszönöm! Egyébként is szükség lenne egy függönyre a gyerekszobába - őt fogom először megkeresni. Még nem jártam nála.
    Igen, most valahogy nagyon jól esik a kézimunkázás. Egész nap szinte sosincs lehetőségem igazán belemélyedni valamibe, mert még mindig oda kell adnom valamit, válaszolnom kell valamire, meg kell törölnöm valamit... És nagyon hiányzik, hogy koncentráljak valamire. Ez most olyan terápia féle. :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szívesen!:) Remélem, tényleg tetszik majd a lurkóknak! Egy mutatás erejéig "teszteltem" kisfiamon, neki bejött, pont mert nagy, a hóna alatt el lehet kapni, puha... szóval neki tetszett. Levetkőztette, felöltöztette, szóval babázott is vele kicsit. Kiélte magát, mert babái ugye nem nagyon vannak... Igen, az üvegcse kínai motívum, de bevallom, nem találtam olyan motívumot, ami ráfért volna a pici üvegre ;)
    Használd a mifenéket sokáig egészséggel!!!

    VálaszTörlés